Op zoek naar saturatie meter kopen?

saturatie meter kopen
Saturatiemeter kopen doe je bij Bloeddrukmeterswebshop.nl.
Van hoog naar laag sorteren. Welke saturatiemeter moet ik kopen? Er zijn best veel soorten saturatiemeters te koop. Er zijn saturatiemeters voor thuisgebruik maar ook voor professioneel gebruik. Iedere meter heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Welke kunt u nou het beste kopen?
waltmann makelaars
Saturatiemeter kopen? Coolblue.
De zuurstofsaturatie SpO2 geeft het percentage hemoglobine weer dat verzadigd is met je bloed. De zuurstofsaturatie wordt gemeten door een sensor. De sensor bestaat uit 2 onderdelen die samenwerken om de meting uit te voeren: een infrarode lichtbron en een fotosensor.
providers vergelijken internet
Saturatiemeter kopen? Acc-U-Rate Pro is de beste!
In deze rode bloedcellen zit de stof hemoglobine Hb dat zich bindt aan zuurstof bij de longen en het weer loslaat in de weefsels. Saturatie is de graadmeter voor de hoeveelheid zuurstof die aan hemoglobine gebonden is. Deze saturatie wordt uitgedrukt in een percentage.
papieren zakjes
Medisana Saturatie Meter Kruidvat.
Meet de zuurstofverzadiging van het bloed en de hartslagfrequentie met deze betrouwbare saturatiemeter met helder OLED-display. De Medisana Saturatie Meter is zeer gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met 2 AAA-batterijen. De Medisana Saturatie Meter heeft 6 verschillende weergavemogelijkheden en is een medisch gecertificeerd product.
spaarpunten
Vind saturatiemeter op Marktplaats.nl.
Dit kan gemakkelijk met de nonin go2 saturatiemeter. Een saturatiemeter wordt ook wel oximeter of pulse meter genoemd en helpt u bij het meten van het saturatie niveau van het zuurstof in het bloed. De nonin go2 saturatiemeter geeft u betrouwbare me.
Nonin Onyx 9590 Vantage saturatiemeter online kopen Disporta Eerstelijn B.V.
Uit het verschil in kleur tussen de uitgezonden en teruggekaatste lichtgolven kan men de saturatie meten, ofwel het gehalte aan hemoglobine dat aan zuurstof gebonden is. Bij een gezond persoon ligt deze waarde boven de 95 %. Is deze minder dan spreekt men van desaturatie, dwz.
IHealth saturatiemeter kopen? Coolblue.
Voor 23.59 uur besteld, 28 april gratis bezorgd 6 échte winkels Gratis retourneren. Met een iHealth saturatiemeter weet je tijdens en na sporten precies waar je aan toe bent. Je meet namelijk niet alleen de zuurstofwaarden in je bloed, maar je krijgt ook meteen te zien wat je hartslag is.
Saturatiemeter kopen? Pulsoximeter Zuurstof in bloed meten.
Het teruggekaatste licht varieert in sterkte door de vulling van de slagaders hierdoor kan de meter tevens berekenen wat de frequentie van de hartslag is. Deze graadmeter wordt veel gebruikt door met name sporters, of mensen met ademhalingsproblemen zoals longpatiënten, stoppende rokers, en EHBO-ers. Niet gebruiken bij een onregelmatig hartritme boezemfibrileren. Meet de hartslag bpm en hoeveelheid zuurstof in het bloed SpO. Duidelijk OLED kleurendisplay. Weergave van hoeveelheid zuurstof in het bloed en hartslag op display, ook in golfbeweging en diagram. Leesrichting van display instelbaar. Alarm functie bij te hoge of lage hartslag en zuurstofgehalte in het bloed instelbaar. Geluidsignaal bij detectie van hartslag instelbaar. Automatische uitschakeling bij geen gebruik. Geschikt voor gebruik in huiselijke situaties. Conform de EMC standaard IEC60601-1-2. Batterij bijna leeg indicatie. Bereik polsslag: 25 bpm 250 bpm slagen per minuut. Resolutie polsslag: 1 bpm. Nauwkeurigheid polsslag: 2 bpm. Weergave sterkte: staafdiagram. Bereik SpO: 0 100%. Resolutie SpO: 1%. Nauwkeurigheid SpO: 0 100%: 2% / 0 69%: niet bepaald. Gebruiksduur: tot 24 uur. De Saturatiemeter wordt geleverd inclusief.: 2x AAA batterijen. 24 maanden garantie. Nauwkeurig en betrouwbaar zuurstof in uw bloed meten? Snel, veilig en eenvoudig de beste saturatiemeter kopen bij Orthocor.nl.
Saturatiemeter kopen om bloedzuurstof te meten Quirumed.
Wanneer hemoglobine releases zuurstof overgaat van een roze tint naar een meer blauw, waardoor het moeilijk voor het rode licht, dus een hoger niveau blauw, hoe hoger de aanwezigheid van O2 in het bloed. Bij Quirumed kan je een goedkope saturatiemeter kopen dat betrouwbaar is. Saturatiemeters met sonde. Saturatie sensoren en sondes.

Contacteer ons